MAFSZ Hírlevél 2012

Kedves Barátaink!

Szeretettel köszöntünk benneteket 2012-ben, és őszintén reménykedünk benne, hogy ez az év független filmes szempontból sokkal jobb lesz, mint az előző!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a MAFSZ továbbra is súlyos anyagi gondokkal küzd, és egyelőre sajnos semmilyen biztató jelet nem látunk arra, hogy a finanszírozásunk megoldódik, de folyamatosan keressük a lehetőségeket és dolgozunk a megoldáson.

A MAFSZ munkatársai társadalmi munkában látják el feladataikat, fizetést nem kapnak!
Mindenki próbál egyéb munkákból pénzt keresni, így előfordulhat, hogy néha akadozik a kommunikáció. Ezért elnézéseteket és türelmeteket kérjük!

Időközben az Oktogon téri irodánk bérleti szerződése is lejárt, és a helyi önkormányzat által jelentősen megnövelt bérleti díjat már nem tudtuk tovább fizetni. A MAFSZ filmarchívumát és az iroda berendezését átmenetileg egy ingyenesen rendelkezésünkre bocsátott raktárban helyeztük el.

Az iroda bezárásának folyománya az is, hogy megszűnt a vezetékes telefonunk (06-1-3023016), ezen a számon a továbbiakban nem tudtok elérni bennünket.
A kapcsolattartást a továbbiakban elsősorban e-mailben oldjuk meg, továbbra is él a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címünk, ill. létrehoztunk egy gmail-es címet is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Természetesen mobiltelefonon is elérhetőek vagyunk:
- Czabán György (elnök): 06-30-9841129
- Dudás Miklós (tagsággal való kapcsolattartás, szervezés): 06-70-5150134
- Győri Csilla (általános ügyek): 06-70-4145786
- Kronauer Ádám (technikai információk): 06-70-9679909.

Terveink szerint a tájegységi szemléket és az országos fesztivált a nehéz helyzet ellenére is megtartjuk, várhatóan késő tavasszal a regionális, kora ősszel pedig az országos rendezvényt. Mindezt persze szigorúan önköltséges alapon. Úgyhogy csináljatok filmeket, ezzel demonstráljuk a létezésünket!
A pontos helyszínekről és időpontokról később értesítünk.

A honlap (www.mafsz.hu) működését egyelőre fenntartjuk.

Mivel sokakról tudjuk, hogy anyagi gondokkal küszködnek, a tagdíj kötelező befizetésétől idén a nehéz gazdasági helyzet miatt eltekintünk.
Amennyiben van rá lehetőséged, arra kérünk, hogy támogasd a MAFSZ-ot. Bár megpróbáljuk a kiadásokat minimalizálni, de a jelen pillanatban a tagdíjon kívül nincs más bevételi forrásunk.
Szpronzorok jelentkezését várjuk!

A tagdíj 4000.-Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2000.-Ft. A tagdíjat az alábbi számlaszámra kérjük befizetni: OTP 11712004-20066978. Kérjük mindig tüntessétek fel egyértelműen a befizető nevét!

A felmerülő kérdésekkel továbbra is forduljatok bizalommal hozzánk e-mail-ben vagy telefonon!

Hajrá függetlenek!

Üdvözlettel:

a MAFSZ munkatársai
Czabán György
Dudás Miklós
Győri Csilla
Kronauer Ádám

Teljes sajtóközlemény [DOC]