Robitz Anikó - Ég betonból

Falak, falak, falak, amerre csak nézünk, falak, amelyekbe beleütközünk, amelyeken nem látunk keresztül, amelyekről nem tudjuk, mit rejtenek előlünk, kik építették, mikor és miért. Csak vannak. S úgy tűnik mindörökre, a falak, amelyek mellett jövünk, megyünk, megjelenünk, majd örökre eltűnünk, a falak, ezek a tökéletes, megfagyott energiától duzzadó, látószögünket betöltő terek.

Read more...

Czabán György TOFU - Alternatív Vásárhely

Alternatív Vásárhely
Aki csak a fotókat látja, azt gondolhatja, hogy ezek a fényképek Marosvásárhely egy szeletét mutatják be, ez a város egyik alternatívája. És ez így igaz is lehet.

Read more...

Arany "Gold" Zoltán - Pávagömbök

A Pergő Galéria, hál istennek, megnyitotta virtuális falait, s a mátrix még ott szárad a tűzfalakon, de mi már kiakasztottuk fiatal fehérvári barátunk fotóit közszemlére. A Pergő Képek a jövőben is szeretne a semmi falára képeket akasztgatni, így köszöntsétek szeretettel, ha nem vagytok vakok és érzéketlenek.

Read more...

Sam Hammer - Minden 23

A legtöbb dolog, ami ma készül az a KÉP. Boldog és még boldogabb megörökíti azt, ami van. Táj, tó, pina, karácsony, anyám tyúkja. A jövő számára kimerevít egy helyzetet, és ez így van jól.

Read more...